tiistai 21. heinäkuuta 2015

Jauhelihatostadat

Heippa!

Tehtiin ystäväni A:n kanssa tällaisia jauhelihatostadoja, jotka osoittautuivat erinomaisiksi tuttavuuksiksi! Ohje on peräisin RuokaPirkasta, mutta alunperin ilmeisesti Makuja kotoa -blogista täältä. Käykää tutustumassa! Matkaamme tällä kertaa siis Meksikoon!

Jauhelihatostadat

250 g jauhelihaa
1 valkospipulin kynsi hienonnettuna
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
½ tl savupaprikajauhetta
4 kpl tortilloja
1 prk ranskankermaa
½ ps juustoraastetta

Tomaattihöystö

2 tomaattia
1 punasipuli
1 rkl limetinmehua
½ rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja sokeria

Lisäksi

1 avokado
ripaus mustapippuria
chilikastiketta


1. Valmista ensin tomaattihöystö. Kuutioi tomaatit, hienonna punasipuli ja sekoita höystön ainekset keskenään.

2. Halkaise, kuori ja palottele avokado ja laita tarjoiluastiaan.

3. Ruskista liha ja lisää joukkoon valkosipuli. Mausta.

4. Nosta tortillat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä niiden päälle puolet ranskankermasta sekä juustoraaste. Paista 225 asteessa noin 5 min.

5. Levitä jauheliha kuumien tortillojen päälle. Lisää avokadokuutiot, tomaattihöystö ja ranskankermanokareita sekä chilikastiketta. Halutessasi voit laittaa kaikki päälliset erikseen tarjolle, jotta syöjät saavat itse täyttää tostadat. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti